Zomerportret: Milady de Winter

Tussen de reacties op mijn modellenoproep van juni 2022 vond ik ook de aanmelding van Milady de Winter. Een naam die tot de verbeelding spreekt, van een geliefd dier met een ‘eigenzinnig’ verhaal. Hieronder het zomerportret van mevrouw De Winter, met enkele typerende citaten uit de aanmelding.

Wil je jouw huisdier ook model laten staan voor een portret? Zie https://dierportret.wordpress.com/ voor meer info, mail naar info@jocreaties.nl of volg mijn pagina op Facebook voor de geschilderde dierportretten en de modellenacties: http://www.facebook.com/jocreaties

Hartelijke groet,

José Wouters

JOC Creaties | http://www.jocreaties.nl | info@jocreaties.nl

Alpaca Milady de Winter, acryl op doek, 40×80 cm | José Wouters | JOC Creaties

Alpaca MiLady de Winter heeft een bijzondere plek in de kudde van Natasja op Het Land van Kempers. Partner Marian meldde haar daarom aan als model.

Deze alpaca kwam in 2019 bij de kudde samen met haar broer Pityu en zus Arya. Milady bleek supergevoelig en het bangst van allemaal. Ze hoefde daarom nooit mee te wandelen en blijft ook tot nu toe nog altijd op de wei passen. Hier mogen ook de alpaca’s hun eigenste zelf zijn. Niets hoeft. Maar Natasja bleef wel met haar wel ‘oefenen’, om haar zo meer op haar gemak te stellen. Dagelijks zowat.  Zo bouwden ze –  in die 3 jaar –  een heel bijzondere band op samen.

Milady de Winter heeft Natasja vernoemd naar het personage uit het boek over De drie musketiers.  Maar zo’n femme fatale is deze alpaca zeker niet, ze is bijzonder lief en zorgzaam voor haar kleintje, een echte moeder.

[Close-up] Alpaca Milady de Winter, acryl op doek, 40×80 cm | José Wouters | JOC Creaties

Advertentie

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s